Benzinnel öntötte le, majd felgyújtotta magát egy tinédzser Bákó megyében

2023. január 10. – 13:42

Másolás

Vágólapra másolva

Benzinnel öntötte le, majd felgyújtotta magát egy Bákó megyei 16 éves lány, írja a Digi24. A kiskorú félig elszenesedett holttestére a családja talált rá a házuk kertjében hétfő reggel Bogdănești községben. A rendőrség tájékoztatása szerint a holttestet a törvényszéki orvostani szolgálathoz szállították boncolásra. Ugyanakkor nyomozást indítottak az ügyben, emberölés gyanújával.

Sajtóértesülések szerint a lányról tudni lehetett, hogy introvertált személyiség. A tragédia reggelén elszívott egy doboz cigarettát, majd alkoholt is ivott, mielőtt felgyújtotta magát.

Van segítség! Ingyenes, anonim, a nap 24 órájában hívható lelki elsősegély-szolgálat várja a hívásokat a 116-123 és 06-80-810-600 telefonszámon. Ha öngyilkossági gondolatai vannak, kérjük, olvassa el ezt az oldalt, mielőtt kárt tenne magában. Ha másvalakiért aggódik, ezen az oldalon talál tanácsokat, mit tud tenni.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!