A Tate-testvérekkel egyszerre Andrew barátnőjét és egy volt rendőrnőt is letartóztattak

2023. január 2. – 15:50

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A Tate-testvérekkel egyszerre két nőt is letartóztatott a román szervezett bűnözés elleni ügyészség (DIICOT), akiket ugyanúgy szervezett bűnözői csoport létrehozásával és emberkereskedelemmel gyanúsítanak és állítólag „Tate angyalaiként” voltak ismertek. Az egyikük Georgiana Naghel, Andrew Tate barátnője, a másik pedig egy volt rendőr, Luana Radu – írja a Daily Mail. A rendőrség információ szerint a két nő segített az influenszereknek abban, hogy hat nőt kvázi rabszolgaként tartsanak fogva és online pornóra kényszerítsék őket. Mindkettőjüket 30 napos előzetes letartóztatásba helyezték, akárcsak Andrew és Tristan Tate-et.

A 32 éves Luana Radu korábban Bukarest egyik körzeti rendőrségén dolgozott 4 évig, de nyolc évvel ezelőtt otthagyta a rendőri munkát, hogy inkább videochateléssel foglalkozzon. A 28 éves Georgiana Naghel modell, influenszer Romániában született amerikai állampolgár, aki 5 éve ért vissza az országba. Miután kezdetben segített a férfinak annak üzletei lebonyolításában, egy olyan párrá váltak, akik állandó vendégei voltak a főváros exkluzív klubjainak – írja róluk a lap. Luana Radu Andrew Tate egyfajta adminisztratív asszisztense volt és segített neki menedzselni a körülbelül 100 millió fontos online üzleti birodalmát.

A két nőt csütörtök este tartóztatták le Tate luxusházában, ahol az idejük nagy részét töltötték. Rendőrségi források szerint megbízható „hadnagyai” voltak a férfinak, és fontos szerepük volt a bűncselekmények végrehajtásában is, mert ők gondoskodtak róla, hogy a fogva tartott nők azt tegyék, amit mondanak nekik.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!