A Tate-testvérekkel egyszerre Andrew barátnőjét és egy volt rendőrnőt is letartóztattak

2023. január 2. – 15:50

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A Tate-testvérekkel egyszerre két nőt is letartóztatott a román szervezett bűnözés elleni ügyészség (DIICOT), akiket ugyanúgy szervezett bűnözői csoport létrehozásával és emberkereskedelemmel gyanúsítanak és állítólag „Tate angyalaiként” voltak ismertek. Az egyikük Georgiana Naghel, Andrew Tate barátnője, a másik pedig egy volt rendőr, Luana Radu – írja a Daily Mail. A rendőrség információ szerint a két nő segített az influenszereknek abban, hogy hat nőt kvázi rabszolgaként tartsanak fogva és online pornóra kényszerítsék őket. Mindkettőjüket 30 napos előzetes letartóztatásba helyezték, akárcsak Andrew és Tristan Tate-et.

A 32 éves Luana Radu korábban Bukarest egyik körzeti rendőrségén dolgozott 4 évig, de nyolc évvel ezelőtt otthagyta a rendőri munkát, hogy inkább videochateléssel foglalkozzon. A 28 éves Georgiana Naghel modell, influenszer Romániában született amerikai állampolgár, aki 5 éve ért vissza az országba. Miután kezdetben segített a férfinak annak üzletei lebonyolításában, egy olyan párrá váltak, akik állandó vendégei voltak a főváros exkluzív klubjainak – írja róluk a lap. Luana Radu Andrew Tate egyfajta adminisztratív asszisztense volt és segített neki menedzselni a körülbelül 100 millió fontos online üzleti birodalmát.

A két nőt csütörtök este tartóztatták le Tate luxusházában, ahol az idejük nagy részét töltötték. Rendőrségi források szerint megbízható „hadnagyai” voltak a férfinak, és fontos szerepük volt a bűncselekmények végrehajtásában is, mert ők gondoskodtak róla, hogy a fogva tartott nők azt tegyék, amit mondanak nekik.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!