Miközben egész Románia Ausztriára mérges, Dan Tanasănak a magyar benzinkút szúrja a szemét

2022. december 9. – 11:58

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Dan Tanasănak is sikerült felülnie a bojkottáljuk az osztrákokat, mert megvétózták a schengeni csatlakozásunkat vonatra, és ki is jelentette, hogy

soha nem tankol a MOL-kutakon, mert ő román.

A logikát nem nagyon érdemes keresni az AUR-os képviselő gondolataiban, mert azok általában híján vannak az észszerűségnek. Azt csak nem gondolhatja, hogy még mindig az Osztrák-Magyar Monarchiában vagyunk, mert azt elég jól tudja, hogy melyik az ország hivatalos nyelve. Vagy csak egyszerűen neki mindenért a magyarok a hibásak.

Megkérdeztük egy kommentben, hogy miért pont most jutott eszébe megosztani ezt a roppant fontos információt a Facebookon, amire a képviselő válaszolt is, annyit írt,

„úgy gondolom, hogy ez egy nagyon jó pillanat. Egészséget!”

A követőtábora lelkesen fogadta a kijelentését, sokkal lelkesebben, mint általában a posztjait, egyesek el is mondták, hogy ők már eddig sem tankoltak a MOL-nál, de ezután már az OMV-nél sem fognak. Mások azt kérdezik, hogy akkor hol érdemes benzint vásárolniuk, ha már a Petrom félig OMV, a Rompetrol kazah tulajdonban van, a Lukoil meg ugye orosz érdekeltségű. Az AUR-os politikus nem hagyta magát sarokba szorítani, szerinte a GPL-nél kellene tankolni, ezzel is a kicsiket támogatva.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!