9000 lejt fizetett valaki egy liciten, hogy Emil Bockal, Kolozsvár polgármesterével kávézhasson

2022. december 7. – 14:51

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Jótékonysági aukciót szerveztek Kolozsváron Mikulás-nap alkalmából, ahol különböző ajándéktárgyakon túl egy innovatív ötlettel is jelentkeztek a szervezők: közéleti személyiségekre, vagy a sport, színház, zene világából ismerős sztárokra lehetett licitálni, hogy egy röpke negyedórára az illetők a nyertesnek szenteljék figyelmüket. Egy kolozsvári férfi megragadta az alkalmat, és nem kevesebb, mint 9000 lejt pengetett le, hogy 15 percig kávézhasson Kolozsvár polgármesterével, Emil Bockal.

Az árverésre egy jótékonysági rendezvényen került sor, amelyet a sétatéri Kaszinó épületében szerveztek, és a bevételeket a kolozsvári „Öröm Háza” Egyesület javára gyűjtötték. A polgármesterrel való kávézás árverése 500 lejről indult.

Az „Öröm Háza” Egyesület egy kolozsvári civil szervezet, amely 2015 óta működik és az állami gyermekvédelmi rendszerből kikerülő fiataloknak nyújt segítséget. Azzal a céllal hozták létre, hogy hosszú távú és személyre szabott gondoskodást biztosítson azoknak a gyermekeknek, akik nincs hova forduljanak, miután kikerülnek az állami gyereknevelési rendszerből. Az alapítvány olyan támogatást kíván biztosítani, amely megoldást jelenthet mindaddig, amíg a gyermekek nagykorúak lesznek, vagy befejezik a tanulmányaikat, munkába állnak és képesek magukról gondoskodni.

A következő a sorban, akiért jelentős összeget fizettek, a CFR focicsapat edzője, Dan Petrescu volt, a vele való közös vacsora 5000 lejért kelt el.



A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!