Életét vesztette a Csíkszereda központjában volt élettársa által megkéselt nő

2022. december 1. – 16:47

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Belehalt sérüléseibe az a 22 éves, gyimesközéploki nő, akit november elején több késszúrással életveszélyesen megsebesített volt élettársa Csíkszeredában a nyílt utcán, írta meg a Székelyhon.ro.

Életét vesztette a csíkszeredai kórház intenzív terápiás osztályán november 26-án hajnalban az a fiatal nő, akin november 4-én Csíkszeredában késsel több szúrt sebet ejtett volt élettársa, egy 33 éves, csíkkozmási férfi – erősítette meg a lap értesüléseit Konrád Judit, a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórház menedzsere.

Ha családon belüli / nők elleni erőszak miatt segítségre van szüksége, hívja az áldozatok megsegítése céljából működtetett 0800 500 333-as ingyenes, zöld telefonszámot, vészhelyzet esetén pedig az 112 segélyhívószámot.

A rendfenntartók a támadást követően rövid időn belül azonosították a gyanúsítottat és átadták az ügyészségnek. A Hargita Megyei Ügyészség bizonyítási eljárását követően a gyanúsítottat még az incidens napján, délután őrizetbe vette a rendőrség, majd estére kiadták a bírósági végzést is a harmincnapos előzetes letartóztatásra, emberölési kísérlet megalapozott gyanújával.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!