Volt élettársa szúrta meg a fiatal nőt Csíkszereda központjában

2022. november 7. – 15:05

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Egy 33 éves férfi a fő gyanúsítottja a Csíkszereda központjában egy nő ellen elkövetett pénteki késes támadásnak – számolt be a Krónika.

A Hargita megyei rendőr-főkapitányság tájékoztatása értelmében a 22 éves gyimesközéploki nőre egykori élettársa, egy 33 éves csíkkozmási férfi támadt rá, és egy késsel többször is megszúrta mellkasi tájékon. A férfi elmenekült a helyszínről, de rövid időn belül elfogták, őrizetbe vették, majd péntek este a Hargita megyei törvényszék elrendelte 30 napos előzetes letartóztatását. Emberölési kísérlet miatt indult ellene bűnvádi eljárás.

Frissítés: A Székelyhon úgy tudja, a nőt szívmegállással szállították a sürgősségi osztályra, a műtét után stabil állapotban került az intenzív osztályra, azonban többszörös szívmegállás után intubálták, jelenleg kómás állapotban, lélegeztetőgépen van.

A késes támadás pénteken történt Csíkszereda központjában, a közigazgatási palota előtt. A nőt válságos állapotban szállították kórházba – közölte korábban az Agerpres hírügynökség.

Ha családon belüli / nők elleni erőszak miatt segítségre van szüksége, hívja az áldozatok megsegítése céljából működtetett 0800 500 333-as ingyenes, zöld telefonszámot, vészhelyzet esetén pedig az 112 segélyhívószámot.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!