Elájult a börtönben, kórházba kellett szállítani Elena Udreát

2022. november 3. – 15:27

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Kórházba vitték csütörtökön Elena Udreát, miután elájult a börtönben – írja az Agerpres.

A Prahova megyei mentőszolgálat tájékoztatása szerint 11 óra 36 perckor hívták ki a mentőket a târgşori börtönhöz, ahol egy 49 éves nő elájult. Az Agerpres hírügynökség azonban hivatalos forrásokból értesült arról, hogy a volt turisztikai miniszter szorult orvosi ellátásra.

Amikor a mentőszolgálat orvosa kiért a helyszínre, a páciens eszméleténél volt és hemodinamikailag stabil. A beteget a ploieşti-i kórház sürgősségi osztályára szállították további vizsgálatokra – derül ki a mentőszolgálat tájékoztatásából.

Elena Udrea június óta van a târgşori börtönben, miután Bulgáriába menekülése után a bolgár hatóságok kiadták a román államnak. A volt miniszter októberben semmisségi panaszt nyújtott be a Bute-gála ügyben kiszabott, 6 év szabadságvesztésről szóló ítélet ellen, de a legfelsőbb bíróság nemrég elutasította azt.

Támogasd a Transtelexet!

Az erdélyi közösségnek saját, független lapja csak akkor lehet, ha azt az olvasótábora fenntartja. Támogass minket akár alkalmi jelleggel, ha pedig teheted, állíts be rendszeres támogatást!

Támogatom!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!