Parlamenti munkájára fog ezután koncentrálni, mondja az USR szenátora, miután az a férfi, akit fejbekólintott a telefonjával, visszavonta feljelentését

2022. október 16. – 12:21

Másolás

Vágólapra másolva

Az Agerpres közölte, hogy visszavonta feljelentését az a férfi, akit néhány nappal ezelőtt fejbeütött a mobiltelefonjával a Mentsétek meg Románia Szövetség (USR) szenátora, Marius Virgil Bob.

Ezt a politikus szombat este a Facebook-oldalán is közzétette. Bejegyzésében Marius Virgil Bob sajnálatosnak nevezte az incidenst, amit szerinte 'a barátok között is előforduló önérzeteskedés' okozott. 'Senki sem sérült meg, csak volt néhány szerencsétlen szóváltás és egy helytelen dühös reakció' – írta a szenátor, aki elnézést kért a választóitól a történtekért. Hozzátette, hogy a továbbiakban a Szilágy megyeiek érdekében kifejtett parlamenti munkájára összpontosít.

A Szilágy megyei rendőrség szerdai közleménye szerint egy 50 éves férfi jelentette fel a politikust a szilágysomlyói ügyészségen. Tekintettel arra, hogy a feljelentett fél szenátor, a büntetőeljárásnak megfelelően az incidens kivizsgálása a legfőbb ügyészségre hárult volna.

Marius Virgil Bob kedden egy Facebook-bejegyzésben beismerte, hogy bántalmazta a feljelentőjét.

Támogasd a Transtelexet!

Az erdélyi közösségnek saját, független lapja csak akkor lehet, ha azt az olvasótábora fenntartja. Támogass minket akár alkalmi jelleggel, ha pedig teheted, állíts be rendszeres támogatást!

Támogatom!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!