Terheléses támadás érte a G4Media oldalt, miután megírták, hogy a Legfőbb Ügyészség újra vizsgálódik a miniszterelnök plágiumügyében

2022. szeptember 8. – 14:24

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Terheléses támadás érte szerda este a G4Media hírportált, miután délután megírták, hogy a Legfőbb Ügyészség újra elővette Nicolae Ciucă kormányfő plágiumügyét és megvizsgálják azokat körülményeket, amelyek során Marius Iosif bíró jóváhagyta a miniszterelnök kérését a doktori disszertációjával kapcsolatban felmerülő plágiumvádak megsemmisítésére. A G4Media cikkét itt foglaltuk össze.

A portál azt írja, hogy a támadással az említett cikküket vették célba. Az akció szerda este 21 óra körül kezdődött, egész éjszaka folytatódott, s még csütörtök reggel is tartott. Állításuk szerint minimális kárt okoztak a terheléssel, a G4Media honlapja folyamatosan elérhető volt az olvasók számára. Az oldal tárhelyszolgáltatója az IP-címek alapján az Egyesült Államokat azonosította a támadás forrásaként.

Támogasd a Transtelexet!

Az erdélyi közösségnek saját, független lapja csak akkor lehet, ha azt az olvasótábora fenntartja. Támogass minket akár alkalmi jelleggel, ha pedig teheted, állíts be rendszeres támogatást!

Támogatom!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!