Őrizetbe vették azt a mentális problémákkal küzdő férfit, akit öt családtagjának megölésével gyanúsítanak

2022. augusztus 10. – 11:25

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Őrizetbe vette az Argeş megyei ügyészség azt a mentális problémákkal küzdő férfit, akit öt családtagjának megölésével gyanúsítanak.

Az Argeş megyei törvényszéki ügyészség közleménye szerint a szerdára virradó éjszaka kihallgattak az ügyben több tanút és a gyanúsítottat is, majd utóbbit 24 órára őrizetbe vették és előzetes letartóztatását kérik.

A keddi nap folyamán a 112-es egységes segélyhívószámon jelentette egy 48 éves férfi, hogy hazatértekor holtan találta az Argeş megyei Bascov községbeli lakhelyén családjának öt tagját: a feleségét, a gyerekét, az anyósát, az apósát és egyik sógorát. Azt mondta, szúrt sebek vannak a holttesteken. Később a rendőrség pontosította az információt, hangsúlyozva, hogy az öt holttesten erőszakra utaló jelek vannak, szúrt sebek azonban nincsenek. Azt is közölték, hogy azonosítottak egy gyanúsítottat egy 53 éves férfi személyében, aki köztudottan mentális problémákkal küzd.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!