Ételt-italt is árul ezentúl a Román Posta

2022. május 7. – 13:10

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Unatkozik, amikor sorban áll bélyegért? Rágcsáljon valamit...

A Román Posta bejelentette: ételt és italt is fog árulni ezentúl a postahivatalokban, adta hírül a PRO TV.


Az Auchan Retail Romania és a Román Posta partnerségében induló projekt egy kísérleti fázissal kezdődik négy pitești postahivatalban. Az első polcok felavatására avatásra pénteken került sor a két vállalat vezérigazgatóinak jelenlétében.

„Az Auchan által kiválasztott és elérhetővé tett kínálat mintegy 150 termékből áll, és a postahivatalokban 10-12 m2-es eladótéren kerül bemutatásra. A vásárlók itt élelmiszeripari termékeket, édességeket, italokat, rágcsálnivalókat, is találnak majd. DE nemcsak élelmiszert árulunk majd itt” – olvasható a Román Posta sajtóközleményében.

Fotó: Román Posta
Fotó: Román Posta

„Ezzel a projekttel új perspektívát nyitunk a piacon azáltal, hogy diverzifikáljuk a postahivatalokban az ügyfeleknek kínált szolgáltatások körét. Ugyanabban a térben, ahol klasszikus szolgáltatásainkat vehetik igénybe, mától kezdve partnereink portfóliójából származó élelmiszer és nem élelmiszer termékek gazdag kínálatát élvezhetik, ami pozitív hatással lesz a fogyasztókra, akik gyorsan és könnyen akarnak elintézni dolgokat” – mondta Valentin Ștefan, a Román Posta vezérigazgatója.


Amennyiben az ügyfelek elégedettek lesznek ezzel a szolgáltatással, kiterjesztik a kezdeményezést az ország többi postahivatalára is.

Támogasd a Transtelexet!

Az erdélyi közösségnek saját, független lapja csak akkor lehet, ha azt az olvasótábora fenntartja. Támogass minket akár alkalmi jelleggel, ha pedig teheted, állíts be rendszeres támogatást!

Támogatom!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!