Ételt-italt is árul ezentúl a Román Posta

2022. május 07. – 12:10

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Unatkozik, amikor sorban áll bélyegért? Rágcsáljon valamit...

A Román Posta bejelentette: ételt és italt is fog árulni ezentúl a postahivatalokban, adta hírül a PRO TV.


Az Auchan Retail Romania és a Román Posta partnerségében induló projekt egy kísérleti fázissal kezdődik négy pitești postahivatalban. Az első polcok felavatására avatásra pénteken került sor a két vállalat vezérigazgatóinak jelenlétében.

„Az Auchan által kiválasztott és elérhetővé tett kínálat mintegy 150 termékből áll, és a postahivatalokban 10-12 m2-es eladótéren kerül bemutatásra. A vásárlók itt élelmiszeripari termékeket, édességeket, italokat, rágcsálnivalókat, is találnak majd. DE nemcsak élelmiszert árulunk majd itt” – olvasható a Román Posta sajtóközleményében.

Fotó: Román Posta
Fotó: Román Posta

„Ezzel a projekttel új perspektívát nyitunk a piacon azáltal, hogy diverzifikáljuk a postahivatalokban az ügyfeleknek kínált szolgáltatások körét. Ugyanabban a térben, ahol klasszikus szolgáltatásainkat vehetik igénybe, mától kezdve partnereink portfóliójából származó élelmiszer és nem élelmiszer termékek gazdag kínálatát élvezhetik, ami pozitív hatással lesz a fogyasztókra, akik gyorsan és könnyen akarnak elintézni dolgokat” – mondta Valentin Ștefan, a Román Posta vezérigazgatója.


Amennyiben az ügyfelek elégedettek lesznek ezzel a szolgáltatással, kiterjesztik a kezdeményezést az ország többi postahivatalára is.