Pásztor Noémi olimpikon kézilabdázó a román bajnoki címvédő, a Bukaresti CSM csapatához igazol

2024. augusztus 11. – 09:40

Másolás

Vágólapra másolva

Pásztor Noémi olimpikon kézilabdázó a román bajnoki címvédő, a Bukaresti CSM csapatához igazol, írja a Gazeta Sporturilor.

Az MTI közlése szerint a bukaresti együttesnek azért van szüksége az olimpiai hatodik helyezett magyar válogatott 25 éves beállójára, mert a norvég Vilde Ingstad térde az ötkarikás játékokon súlyosan megsérült és nyolc hónapig nem játszhat.

Pásztor a nyári szünetben Mosonmagyaróvárról a francia Neptunes de Nantes csapatához igazolt, amely a bajnokságban és az Európa-ligában is bronzérmes volt, azonban július 31-én csődöt jelentett, ezért a következő idényben csak a másodosztályban indulhat.

A magyar beálló három olimpiai mérkőzésen lépett pályára és három gólt szerzett.

A Bajnokok Ligája-csoportkörös Bukaresti CSM augusztus 22-én játssza első tétmérkőzését a következő szezonban: a román Szuperkupa négyes döntőjében a Dunarea Braila lesz az ellenfele.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!