Nem sikerült legyőznie Incze Krisztának a kanadai ellenfelét

2024. augusztus 10. – 13:06

Nem sikerült legyőznie Incze Krisztának a kanadai ellenfelét
Incze Kriszta és a kanadai Ana Paula Godinez Gonzalez küzdelme – Fotó: Arlette Bashizi / Reuters

Másolás

Vágólapra másolva

Vereséget szenvedett a sepsiszentgyörgyi Incze Kriszta, nem jutott tovább a vigaszágon, de így is elismerésre méltó a teljesítménye.

A birkózó ezúttal a kanadai Ana Gonzalezzel versenyzett a 62 kg-os kategóriában az olimpiai kvalifikációs birkózóverseny selejtezőjében. Az első percekben a kanadai birkózó két pontot szerzett, bár Incze Kriszta jól küzdött és kereste a fogást rajta, Ana Gonzaleznek sikerült megőriznie előnyét.

Az eredmény végül 2-0 lett a kanadai javára. Ez egyet jelentett azzal, hogy a háromszéki sportolónak itt véget ért a verseny a bronzéremért.

A sepsiszentgyörgyi birkózó másodszor vesz részt a játékokon, Tokióban az észak-koreaiak visszalépése után kapott kvótát, idén nagyon boldog volt, amikor végre sikerült kiharcolnia a részvételt. Azt mondta, egyértelműen az éremszerzés a célja Párizsban, ez sajnos nem jött össze.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!