Egy kolozsvári padlopáson izgult az internet népe ortodox húsvétkor

2024. május 6. – 11:15

Másolás

Vágólapra másolva

Ellopott egy fapadot egy férfi a kolozsvári Monostor negyeben egy állatorvosi rendelő elől. Az esetet a térfigyelő kamerák rögzítették, a tolvajt pedig a tulajdonosok felszólították, hogy adja vissza az ülőalkalmatosságot, mert nekik is kellene a továbbiakban, írja a Libertatea.

„Megkérjük az urat, akinek szüksége volt húsvétkor a padunkra, hogy az ünnepek után, miután elvégezte vele a dolgát, adja vissza, mert nekünk is szükségünk van rá. Köszönjük!” – írták a klinika képviselői a közösségi médiában, az üzenetük pedig nagy sikert aratott.

A lopás egyébként rendhagyó módon történt, a férfi miután elvitte a padot, visszatért, és próbált rendet csinálni. A pár méterre levő másik ülőalkalmatosságot a lopott pad helyére tette, a bejárati ajtó mellé.

„Aki felismeri ezt a figurát, hagyjon nekünk üzenetet kommentben vagy a Facebookon. Javasoljuk a képeken látható férfinak, hogy adja vissza a padot, mert a lopás börtönbüntetéssel büntetendő” – írták még a tulajdonosok.

A május 4-i bejegyzés több mint 14 ezer megtekintést ért el.

„A Fenesi úton lévő A1C blokk környékén, ahol mi is vagyunk, sehol sem találjuk. Különben visszahoztuk volna. Ahogy mondtuk, várjuk, hogy visszkerüljön, miután befejezték vele a munkát” – jegyezte meg a klinika egy frissítésben.

A lopás napján a rendelő egyébként zárva volt.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!