Șoșoacă feldühödött, amiért kigúnyolták a repcében lejtett tánca miatt

2024. május 6. – 10:01

Másolás

Vágólapra másolva

Dühös hangvételű posztban hülyézte le azokat Diana Șoșoacă szenátor, az SOS párt elnöke, akik gúnyolódni mertek azon, hogy a repcében táncolt, az erről készült videót pedig megosztotta a Tik-Tokon.

A Bukarest főpolgármesteri címére is pályázó szélsőjobboldali politikus a lányával a „Made in Romania” című manele dalra ropta a táncot, a produkció miatt azonban nagyon sokan kezdtek el vele csúfolkodni, számolt be a romaniatv.net.

A felháborodásának a közösségi médiában adott hangot, a kizárólag nagybetűkkel írt posztjában többek között arról értekezett, hogy Nagy-Britanniában senki sem sértene meg egy királynőt vagy egy hercegnőt azért, mert táncol.

„CSAK A MÉDIÁNKBAN DOLGOZÓ KRETÉNEK ÉS AZ IDIÓTA ROMÁN POLITIKUSOK SÉRTEGETNEK EGY TÁNCOLÓ POLITIKUST! NAGY-BRITANNIÁBAN SENKI NEM SÉRT MEG EGY KIRÁLYNŐT VAGY HERCEGNŐT, AMIÉRT TÁNCOL, MIÉRT NE TEHETNÉ EZT MEG EGY ROMÁNIAI KÖZMÉLTÓSÁG IS? AZ ÖSSZES HÜLYE EGYIK NAPRÓL A MÁSIKRA KOMMENTELŐVÉ VÁLTOZOTT! TAKARODJATOK, HÉ, MEGVESZTEGETETTEK!” – írta a szenátor.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!