Néked néven folytatják a tavaly feloszlott Teddy Queen tagjai

2024. március 18. – 19:25

Másolás

Vágólapra másolva

Néked néven folytatja a tavaly feloszlott gyergyószentmiklósi Teddy Queen tagjainak a többsége. Sőt, már az első videóklipjüket is bemutatták.

A Fodor László, Csóka Lóránd és Péter Gellért alkotta Teddy Queen zenekar tavaly jelentette be, hogy feloszlik. Az együttes tagjai már akkor is hangoztatták, hogy nem hagynak fel a zenéléssel, csak egyénileg folytatják. Nos, a rajongók nem sokáig kellett hiányolják a zenekar tagjait, Fodor László és Péter Gellért nemrégiben bejelentette, hogy más zenészekkel kiegészülve indulnak egy közös kalandra. Ebből lett a Néked zenekar.

„Lehet, hogy a zenekar tagjaival külön-külön már találkoztál más-más formációkban, de most mindannyian úgy döntöttünk, hogy összefogunk és elindulunk egy közös kalandra” írják közleményükben a srácok. A Néked zenekar jelenlegi felállása a következő: Fodor László – ének/gitár , Péter Gellért – dobok , György Alpár – gitár, Haáz Márton – fuvola, billentyű és Kósa Tamás – basszusgitár.

Sőt, nemcsak bejelentették a megalakulásukat, hanem az első daluk videóklipjét is bemutatták. A videóklipet Török Arnold (Nidel Films) készítette, és a gyergyószentmiklósi YourLivingRoom volt a felvétel helyszíne. A zenekar első dalánál a 4S Street zenekar frontembere, a szintén gyergyói Alin Nicuță is segédkezett a „felvételek elkészítésében és hangzásvilágának kialakításában”.

A csapat májusban a Székelyudvarhelyi Diáknapokon lép először színpadra, ahol már a javarészt saját szerzeményekből álló repertoárjukat fogják bemutatni.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!