Csíkszeredai fesztivál fő fellépője lehet Azahriah

2024. március 6. – 18:41

Másolás

Vágólapra másolva

A NyárOn Szereda fesztivál közösségi oldala sejtelmes fotóval jelezte közönsége felé, hogy egyik fő fellépője Baukó Attila, művésznevén Azahriah lehet – szúrta ki a Székelyhon.

A megosztott grafikai anyagon egy napozószék és néhány rózsaszín lufi látható, ami egyébként Azahriah four moods klipjének nyitó képsorain szerepel, ebből vonható le az a következtetés, hogy a NyárOn Szereda fesztivál hatalmas koncertre készül, ami tömegeket fog a helyszínre vonzani. Egy szentgyörgyi és egy udvarhelyi koncertező már biztosan lenne Azahriah fellépésén, mert ki nem hagynánk a showt.

Azahriah azzal írt nemrégiben történelmet, hogy a budapesti Puskás Arénába meghirdetett koncertjére annyira gyorsan elfogytak a jegyek, hogy további két fellépést hirdettek meg, amik szintén teltházasak lettek. A feltörekvő zenészt mindaddig hímes tojásként kezelte a kormánymédia, amíg részt nem vett a pedofil botránnyal kapcsolatos tüntetéseken, azután már elővették a toi toios szexét is.

Azahriah egyébként nem először koncertezik Székelyföldön, ugyanis két éve a csíkszentsimoni Tiltott Fesztiválon is fellépett.

A NyárOn Szereda harmadik kiadását június 21–23. között tartják a Mikó-vár mögötti téren.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!