Visszatért a hideg, még többet késnek a vonatok

2024. január 21. – 15:51

Másolás

Vágólapra másolva

A szélsőséges hőmérséklet miatt késnek a Román Vasúttársaság (CFR) Iași, Brassó és Craiova régióban közlekedő vonatjáratai, a hideg miatt több sín eltört vasárnap, írja a Spotmedia a CFR közleménye alapján.

A közleményben a vasúti társaság azt írta, az éjszaka egyes területeken akár -13°C-ot is mértek, ami vasúti vonalszakadásokat is okozott.

Iași környékén két szakaszon (Leșu Ilvei-Poiana Ilvei és a Lunca Ilvei-Coșna) 50 kilométer/órás sebességkorlátozás van érvényben. (A Drăgănești – Fărcașele (SRCF Craiova) távolságon a 30 kilométer/órás sebességkorlátozást feloldották.)

A CFR országos vasúttársaság vasárnap reggel arról számolt be, hogy a vasúti közlekedés a teljes vasúthálózaton továbbra is téli körülmények között zajlik, nagyobb közlekedési problémák nélkül. Munkatársaik dolgoznak a hibák elhárításán.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!