Rárobbant egy fánkozó vécéje, 50 ezer dollárt követel egy floridai férfi

2024. január 19. – 13:22

Másolás

Vágólapra másolva

Kártérítést követel egy amerikai férfi, Paul Kerouac egy floridai bíróságon, miután a Dunkin' Donuts fánklánc egyik vécéje „felrobbant”, miközben ő bent tartózkodott – írja a G4Media. A férfi 2022. január 6-án tért be a fánkboltba a floridai Winter Parkban.

A New York Post bulvárlap szerint épp akkor ért a férfivécébe, amikor „felrobbant” a tartálya. A bírósági dokumentumok szerint a férfit emberi ürülék és vizelet borította el. A felperes, mint kiderült, segítséget kért a fánkbolt alkalmazottaitól, hogy megtisztítsa magát. Állítólag a dolgozók ekkor elismerték neki, hogy korábban is voltak problémák a vécéjükkel.

Paul Kerouac 50 ezer dollár kártérítést, valamint a bírósági költségek és a „mentális egészségügyi ellátás” költségeinek megtérítését követeli, melyre az őt ért trauma miatt van szükség. Az eset szerinte „jelentős és tartós érzelmi sérülést, lelki gyötrelmet és az élet élvezetére való képesség elvesztését” okozta neki.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!