Simona Halep Andrei Pavellel párban Agassi és Steffi Graf ellen játszik bemutatómérkőzést Kolozsváron

2024. január 18. – 16:32

Másolás

Vágólapra másolva

Simona Halep is pályára lép júniusban a kolozsvári sportfesztiválon. A doppingvétség miatt négyéves eltiltását töltő román teniszező Andrei Pavellel párban az Andre Agassi, Steffi Graf világklasszis kettős ellen játszik bemutatómérkőzést.

A Sport Festival 2024 szervezőinek csütörtöki közleménye szerint a találkozóra június 15-én, 18 órától kerül sor.

„Különleges élményekben volt részem a kolozsvári sportfesztiválon. Alig várom, hogy visszatérhessek és ott játsszak Andre Agassival és Steffi Graffal” – idézte a közlemény minden idők legeredményesebb román teniszezőnőjét.

Simona Halep eddig kétszer vett részt a kolozsvári sportfesztiválon: 2019-ben Marius Copillal, Daniela Hantuchovával és Fabio Fogninivel játszott, 2022-ben pedig a párosban olimpiai ezüstérmes és kétszeres Grand Slam-győztes Horia Tecău visszavonulása alkalmából rendezett mérkőzésen lépett pályára Robert Lindstedt-del és Marius Copillal együtt.

Andrei Pavel 2018-ban vett részt a sportfesztiválon, a Bryan testvérekkel és Goran Ivaniseviccsel játszott.

A két teniszlegenda, Andre Agassi és Steffi Graf először játszik román közönség előtt.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!