A nagykárolyi születésű Kovács István lesz a játékvezető a Bajnokok Ligája csoportmérkőzésén

2023. december 11. – 14:31

Másolás

Vágólapra másolva

Kovács István lesz a játékvezető a Bajnokok Ligája H csoportjának FC Porto-Sahtior Donyeck mérkőzésén, jelentette be az UEFA. A meccsre szerdán 22 órakor kerül sor.

A nagykárolyi születésű, 39 éves bíró munkáját Vasile Marinescu és Ovidiu Artene asszisztensek segítik majd a Dragao Stadionban. Negyedik játékvezetőnek Marcel Bîrsant nevezték ki. Videóbírónak az olasz Massimiliano Irratit delegálták. A videóbíró asszisztense Cătălin Popa lesz, írja a Hotnews.

Az FC Barcelona már kvalifikálta magát a legjobb 16 közé, míg az FC Portónak döntetlenre van szüksége a továbbjutáshoz (az első mérkőzésen 3-1-re nyert). Ha nem nyernek a Dragaóban, akkor a Șahtior a harmadik helyen végez, és az Európa Ligában folytatja.

Kovács Istvánnak ez lesz a negyedik bíráskodása a Bajnokok Ligája jelenlegi szezonjában, eddig a Newcastle – PSG 4-1, az Arsenal – Sevilla 2-0 és az AC Milan – Borussia Dortmund 1-3 meccseken fújt.

Bajnokok Ligája, H csoport állása: 1. FC Barcelona (10-3-as mérleg) 12 pont, 2. FC Porto (10-5) 9, 3. Shahtior Donyeck (7-7) 9, 4. Antwerpen (3-15) 0.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!