A Wizz Air újraindítja járatait Nizzába, Cataniába, Larnacába és Nápolyba a kolozsvári repülőtérről

2023. október 12. – 14:39

Másolás

Vágólapra másolva

A Wizz Air bejelentette, hogy 2024 márciusától négy útvonalon újraindítja járatait Kolozsvárról Nizzába, Cataniába, Larnacába és Nápolyba, írja a Monitorul Cluj.

Emellett a légitársaság idén decembertől két, 2024 márciusától pedig további hat útvonalon növeli a járatok számát. Decembertől gyakrabban repülhetünk majd Milánó-Bergamóba és Brüsszel-Charleroi-ba. Márciusától több járat lesz elérhető a Kolozsvárt Milánó Bergamóval (a járatsűrűség további növelése), Malagával, Barcelonával, Bolognával, Bázel-Mulhouse-Freiburggal, Róma Ciampino és Madriddal összekötő útvonalakon is.

Jegyek már kaphatók online a wizzair.com oldalon és a mobilalkalmazáson keresztül.

A Wizz Air fapados légitársaság gépein keresztül összesen 41 célállomásra, 16 országba lehet eljutni, már ha a Wizz Air nem mondja le a járatot vagy az utas nem adja fel – a késedelem miatti – várakozást.


A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!