Az internet népét sem hagyta hidegen az RMDSZ távozása a kormányból: dőlnek a mémek, harsog a nevetés

2023. június 15. – 19:42

Másolás

Vágólapra másolva

Mém-eventet hirdetett a legnagyobb erdélyi magyar mémcsoport, a Csej7 Anj din Ardeal (Hét év Erdélyben), a téma kézenfekvő volt, mi történik most, hogy érdekvédő képviseletünk már nem lesz kormányon.

Nem igaz, hogy van bárki is, akit hidegen hagy az RMDSZ távozása a kormányból. Ennek legjobb bizonyítéa az a több tucat mém, amely egy rövid nap leforgása alatt született a Csej7 Anj din Ardeal mémcsoport Facebook-oldalán. A mémelők röviden és velősen fogalmazták meg véleményük, és akinek nem fért el egy mémben a mondanivalója, az kettőt-hármat is gyártott.

Ki mondta az, hogy unalmasok az RMDSZ-es politikusok? Ezt most újfent megcáfolták a Csej 7 csoport mémelői. Végiggörgetve az alkotásokon kiderült, hogy Kelemen Hunor kimondottan közkedveltségnek örvend ebben a kreatív csapatban, sőt Tánczos Barna neve is van, akit a könnyekig meghat.

Nemcsak fotók készültek, egy mozgóképes montázst is összedobtak a srácok, kezdjétek ezzel a nevetést. Vagy a sajnálkozást. Vagy az együttérzést. Vagy… készítsetek ti is egy mémet.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!