Egy romániai férfi kővel dobálta meg és törte be a rendőrautó ablakait április 1-jén

2023. április 2. – 10:43

Egy romániai férfi kővel dobálta meg és törte be a rendőrautó ablakait április 1-jén
A megdobált rendőrautó – Forrás: képernyőmentése a Sectorul 4 News videójából

Másolás

Vágólapra másolva

Nem egyszerű a rendőrök élete sem, különösen olyankor, amikor a semmiből kővel hajigálják meg szolgálati autójukat. Az RFI beszámolója szerint egy bukaresti rendőr is hasonlóképp járt április elsején.

A 29 éves férfi a helyi rendőrség autóját ökölnyi kövekkel dobálta meg Bukarest Pasajul Unirii nevű felüljárójánál. A videón jól kivehető, hogy a férfi által dobált, feltehetően három macskakő (bazaltkockakő burkolat) a hátsó és a bal hátsó ablakokat is betörte.

A forgalmat figyelő rendőr nem tudni, hogy miért vált ellenszenvessé a férfi számára, személyi sérülés azonban nem történt.

Az elkövető az autó ablakainak bezúzása után elmenekült a helyszínről, a rendőrség azonban nem sokkal később elfogta, azonosította és a közrend és a nyugalom megzavarása miatt vizsgálatot indított ellene.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!