Az év első kézműves vására zajlik a hétvégén Sepsiszentgyörgy főterén

2023. március 4. – 18:44

Az év első kézműves vására zajlik a hétvégén Sepsiszentgyörgy főterén
Kézműves vásár Sepsiszentgyörgyön – Fotó: Kristó-Gothárd Hunor / Antal Árpád Facebook-oldala

Másolás

Vágólapra másolva

Március 4. és 5. között kerül sor kerül az év első kézműves vásárára Sepsiszentgyörgyön. A jó idő miatt sokan ellátogattak a kisváros főterére, ahol sokféle termékből, kézműves portékából lehetett válogatni.

Az érdeklődők közel 40 termelő portékái közül választhatnak: házi készítésű lekvárok, péksütemények, húskészítmények, tejtermékek, kézműves csokoládék. Ugyanakkor lehet mézet, házikenyeret, tojást, bio-gyümölcslevet és szörpöt is vásárolni. Mindezek mellett jelen vannak a különböző bőrből, fából, cserépből, gyöngyből készült kézműves termékek is.

Az eseményre ebben a hónapban még e hét vasárnapján lehet ellátogatni. A szombati napról Antal Árpád polgármester közölt képes beszámolót.

A Tega Rt. Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatalával partnerségben, tíz éve, minden hónap első hétvégéjén Sepsiszentgyörgy főterén szervezi meg a Termelők és kézművesek vásárát, ahonnan helyi termelők és kézművesek portékáiból válogathatnak az érdeklődők.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!