Az év első kézműves vására zajlik a hétvégén Sepsiszentgyörgy főterén

2023. március 4. – 18:44

Az év első kézműves vására zajlik a hétvégén Sepsiszentgyörgy főterén
Kézműves vásár Sepsiszentgyörgyön – Fotó: Kristó-Gothárd Hunor / Antal Árpád Facebook-oldala

Másolás

Vágólapra másolva

Március 4. és 5. között kerül sor kerül az év első kézműves vásárára Sepsiszentgyörgyön. A jó idő miatt sokan ellátogattak a kisváros főterére, ahol sokféle termékből, kézműves portékából lehetett válogatni.

Az érdeklődők közel 40 termelő portékái közül választhatnak: házi készítésű lekvárok, péksütemények, húskészítmények, tejtermékek, kézműves csokoládék. Ugyanakkor lehet mézet, házikenyeret, tojást, bio-gyümölcslevet és szörpöt is vásárolni. Mindezek mellett jelen vannak a különböző bőrből, fából, cserépből, gyöngyből készült kézműves termékek is.

Az eseményre ebben a hónapban még e hét vasárnapján lehet ellátogatni. A szombati napról Antal Árpád polgármester közölt képes beszámolót.

A Tega Rt. Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatalával partnerségben, tíz éve, minden hónap első hétvégéjén Sepsiszentgyörgy főterén szervezi meg a Termelők és kézművesek vásárát, ahonnan helyi termelők és kézművesek portékáiból válogathatnak az érdeklődők.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!