Șoșoacă teljesen megzavarodva: Pszichopaták okozták a törökországi földrengést, hogy megbüntessék Erdogant

2023. február 9. – 18:51

Másolás

Vágólapra másolva

Fel kell lázadnia, akárcsak 1848-ban, a világ összes népének, ha az Isten és nem a Sátán világában akarunk élni, hogy véget vessünk az őrültek és a pszichopaták uralmának, akik a világjárványt, a háborút és a törökországi földrengést is okozták – buzdított kedden egy dörgedelmes beszédben a háttérhatalmakkal szembeni ellenállásra Diana Șoșoacă. A szélsőséges megnyilvánulásairól elhíresült szenátor még tovább ment, és a legvadabb összeesküvés-elméleteket idézte arról, hogy a törökországi földrengés nem természeti jelenség volt, hanem mesterségesen idézték elő, geológiai fegyverekkel. És azt is elmondta, miért: mert a világ hatalmasainak nem tetszik az, hogy Erdogan török elnök békét akar teremteni.

Șoșoacă nem először hívja fel magára a közfigyelmet erős gesztusokkal, korábban például bűnügyi eljárás indult ellene, mert olyan cirkuszt csinált egy oltóközpont előtt, hogy a páciensek elmenekültek, de terjesztett be olyan törvényjavaslatot is, mely 10 év börtönnel sújtaná a románellenességet. Azzal pedig a nemzetközi médiába is bekerült, amikor rendőrt hívott az olasz Rai Uno tévéstábjára, amikor arról kérdezték, hogy érez-e felelősséget az oltásellenes megnyilvánulásai következményeiért. A legmulattatóbb viszont az volt, amikor a kötelező maszkviselés elleni tiltakozásképpen egy szájkosárban beszélt a parlamentben.

„Három éve egy valóságos tömeggyilkossági kampányt élünk meg világszerte, vagy állítólagos világjárványok képében, amikor nem tesztelt vakcinákat kell bevenni, vagy háborúk révén, amelyek csökkentik a népességet, és átrendezik a nemzetközi politikát, átrendezik a hatalmi pólusokat és megváltoztatják a határokat. A földrengés valójában egy támadás Törökország ellen a világ hatalmasai részéről, akiknek nem tetszett, hogy Recep Tayyip Erdogan török elnök helyretette őket. Ráadásul az ukrán-orosz háborúban tanúsított semlegessége és közvetítői pozíciója is mélyen zavarja őket. Nagyon világos, hogy Erdogan elnököt a bátorságáért, méltóságáért és becsületéért, valamint az Orosz Föderációhoz való közeledéséért, valójában a semlegességéért és a békeközvetítő álláspontjáért büntették meg” – mondta a szenátus pulpitusáról Șoșoacă keddi beszédében. Hozzátette: a törökországi földrengést mesterségesen idézték elő, mert geológiai fegyverek nagyon régóta léteznek.

Azt is elmondta, a törökországi földrengést arra használják fel, hogy eltereljék a figyelmet az ukrajnai háborúról: „El akarják terelni a figyelmet Ukrajnáról, mert számos ország képviselői háborodtak fel az önkényuralom és a Zelenszkij elnök által adott parancsok ellen, aki úgy viselkedik, mintha ő uralná a világot. Mintha bárkinek is kötelessége lenne fegyvereket küldeni és részt venni a háborújában, egy olyan háborúban, amelyben feláldozta a saját népét és tönkretette az egész országát. Aki a békéről beszél, azt minden oldalról ostorozzák és támadják.”

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!