Nagyváradon szeretettel: ingyenes múzeumlátogatást és tömegközlekedést kínálnak a városba látogató turistáknak

2023. február 3. – 12:24

Nagyváradon szeretettel: ingyenes múzeumlátogatást és tömegközlekedést kínálnak a városba látogató turistáknak
Ingyenessé válhat a tömegközlekedés a turisták számára Nagyváradon – Fotó: Tóth Helga / Transtelex

Másolás

Vágólapra másolva

Nagyvárad már a negyedik alkalommal hirdeti meg turistabarát programját, amelynek az a lényege, hogy számos kedvezménnyel és ingyenességgel vonzza a városba a turistákat. A Visit Oradea a város és a régió turizmusának népszerűsítéséért létrehozott egyesület a nagyváradi városháza támogatásával, illetve a Bihari Műemlékvédelmi Alapítvánnyal és a város múzeumaival, vendéglátóegységeivel partnerségben, 2023. március 1-jén újraindítja a „Nagyvárad szeretettel” kampányt.

Az egyesület által közzétett tavalyi adatok szerint, 2022. április 15. és december 31. között 19 partner-szálláshelyen 3 013 turista regisztrált, és 5 262 ingyenes belépőt igényeltek azokban a múzeumokban, amelyek részt vesznek ebben a projektben.

Az elképzelés az, hogy azok a turisták, akik legalább két egymást követő éjszakát töltenek a nagyváradi szálláshelyek valamelyikén, részesülhessenek azokban a kedvezményekben, amelyeket a Visit Oradea Egyesület ebben a partnerségben meg tud valósítani. Idén az a tervük, hogy még több kedvezményt kínáljanak azoknak, akik úgy döntenek, hogy nemcsak átutaznak a városon, hanem jobban meg szeretnék ismerni azt.

A „Nagyvárad szeretettel” kampány újabb kiadásának elindításához ezért ismét várják a jelentkezőket: a részt venni kívánó nagyváradi kávézók, éttermek és szálláshelyek február 1-től a kampány végéig jelentkezhetnek a [email protected] e-mail címen, hogy a turisták számára kedvezményeket kínáljanak fel.

Az eddigi partnerségek alapján a Nagyváradra érkező látogatók a következő engedményeket vehetik igénybe:

Mindezeket a kedvezményeket a turisták akkor igényelhetik, amikor az egyik partner szálláshelyre beregisztrálnak. Már a regisztrációkor a www.oradealifenouveau.ro weboldalon keresztül, amely közvetlen kapcsolatot biztosít a szálláshelyek, múzeumok és a tömegközlekedési hálózat között, a vendéglátó egy ingyenes kódot generál számukra, amelynek felmutatásával igényelhetik a felsorolt engedményeket. A turisták regisztrációja, az ingyenes kódok generálása és a kampánypartnerek közötti kommunikáció ezen a weboldalon keresztül történik. Fontos megjegyezni, hogy az alkalmazás nem a turisták számára készült.

Miután a turista regisztrált a rendszerben, kap egy üzenetet, amely egy egyedi QR-kódot tartalmaz, ezzel hozzáférhet a kampány minden előnyéhez. A kód csak egyszer használható fel és nem átruházható.

A „Nagyvárad szeretettel” kampány 4. kiadása március 1-jén indul, és 2023. december 31-ig lesz érvényes.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!