Nagyváradon szeretettel: ingyenes múzeumlátogatást és tömegközlekedést kínálnak a városba látogató turistáknak

2023. február 3. – 12:24

Nagyváradon szeretettel: ingyenes múzeumlátogatást és tömegközlekedést kínálnak a városba látogató turistáknak
Ingyenessé válhat a tömegközlekedés a turisták számára Nagyváradon – Fotó: Tóth Helga / Transtelex

Másolás

Vágólapra másolva

Nagyvárad már a negyedik alkalommal hirdeti meg turistabarát programját, amelynek az a lényege, hogy számos kedvezménnyel és ingyenességgel vonzza a városba a turistákat. A Visit Oradea a város és a régió turizmusának népszerűsítéséért létrehozott egyesület a nagyváradi városháza támogatásával, illetve a Bihari Műemlékvédelmi Alapítvánnyal és a város múzeumaival, vendéglátóegységeivel partnerségben, 2023. március 1-jén újraindítja a „Nagyvárad szeretettel” kampányt.

Az egyesület által közzétett tavalyi adatok szerint, 2022. április 15. és december 31. között 19 partner-szálláshelyen 3 013 turista regisztrált, és 5 262 ingyenes belépőt igényeltek azokban a múzeumokban, amelyek részt vesznek ebben a projektben.

Az elképzelés az, hogy azok a turisták, akik legalább két egymást követő éjszakát töltenek a nagyváradi szálláshelyek valamelyikén, részesülhessenek azokban a kedvezményekben, amelyeket a Visit Oradea Egyesület ebben a partnerségben meg tud valósítani. Idén az a tervük, hogy még több kedvezményt kínáljanak azoknak, akik úgy döntenek, hogy nemcsak átutaznak a városon, hanem jobban meg szeretnék ismerni azt.

A „Nagyvárad szeretettel” kampány újabb kiadásának elindításához ezért ismét várják a jelentkezőket: a részt venni kívánó nagyváradi kávézók, éttermek és szálláshelyek február 1-től a kampány végéig jelentkezhetnek a [email protected] e-mail címen, hogy a turisták számára kedvezményeket kínáljanak fel.

Az eddigi partnerségek alapján a Nagyváradra érkező látogatók a következő engedményeket vehetik igénybe:

Mindezeket a kedvezményeket a turisták akkor igényelhetik, amikor az egyik partner szálláshelyre beregisztrálnak. Már a regisztrációkor a www.oradealifenouveau.ro weboldalon keresztül, amely közvetlen kapcsolatot biztosít a szálláshelyek, múzeumok és a tömegközlekedési hálózat között, a vendéglátó egy ingyenes kódot generál számukra, amelynek felmutatásával igényelhetik a felsorolt engedményeket. A turisták regisztrációja, az ingyenes kódok generálása és a kampánypartnerek közötti kommunikáció ezen a weboldalon keresztül történik. Fontos megjegyezni, hogy az alkalmazás nem a turisták számára készült.

Miután a turista regisztrált a rendszerben, kap egy üzenetet, amely egy egyedi QR-kódot tartalmaz, ezzel hozzáférhet a kampány minden előnyéhez. A kód csak egyszer használható fel és nem átruházható.

A „Nagyvárad szeretettel” kampány 4. kiadása március 1-jén indul, és 2023. december 31-ig lesz érvényes.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!