A borszéki gyógyfürdő és wellness-központ december 16-tól fogadja a közönséget

2022. december 15. – 11:19

A borszéki gyógyfürdő és wellness-központ december 16-tól fogadja a közönséget
Fotó: a Fontana Borsec Facebook-oldala

Másolás

Vágólapra másolva

Csütörtökön, december 15-én 12 órától ünnepélyes megnyitóval avatják fel a borszéki gyógyfürdőt és wellness-központot, a szolgáltatások péntektől érhetőek el a közönség számára.

A Hargita megyei üdülőváros fürdőközpontját a munkálatok megkezdése után 12 évvel adják át. Ez 8 millió euróból épült meg, területe 2900 négyzetméter, kapacitása a nyári szezonban napi 1000, télen pedig napi 700 fő. A bel- és kültéri medencékkel, szaunákkal ellátott, különböző balneológiai kezeléseket, orvosi konzultációt biztosító gyügyfürdőt kezelési jegyekkel és nyaralási utalványokkal is igénybe lehet venni.

A kezelőközpont hétfőtől csütörtökig 12 és 20 óra között, pénteken 12 és 21 óra között, szombat-vasárnap pedig 10 és 21 óra között fogad látogatókat. Árakról, kezelési lehetőségekről tájékozódni és időpontot foglalni itt lehet.

Borszék egyébként tíz éves szünet után ismét megkapta a balneoklimatikus üdülőhelyi státuszt, ami lehetővé teszi, hogy az új wellness-központban gyógykezeléseket végezzenek szervezett formában, szerződést kötve az illetékes intézményekkel. Emellett ez a státusz szélesíti az önkormányzat és a helyi vállalkozói szféra pályázati lehetőségeit is, hangsúlyozta korábban Mik József polgármester.

Támogasd a Transtelexet!

Az erdélyi közösségnek saját, független lapja csak akkor lehet, ha azt az olvasótábora fenntartja. Támogass minket akár alkalmi jelleggel, ha pedig teheted, állíts be rendszeres támogatást!

Támogatom!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!