Véres bőröndöket küldtek vissza Kolozsvárra a liverpooli reptérről

2022. november 15. – 19:15

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A liverpooli repülőtér személyzete megdöbbent, amikor vért talált egy Kolozsvárról érkező repülőgép rakterében. A vér egy bőröndből szivároghatott ki, de már átáztatta több poggyásznak a tejét, ezért elég nehéz volt megállapítani, hogy melyik a gyanús csomag.

A Digi24 beszámolója szerint a liverpooli reptér illetékesei ekkor úgy döntöttek, hogy az összes poggyászt visszaküldik Kolozsvárra, vizsgálják ki itt, hogy mi a magyarázat a sok véres bőrönd kapcsán.

Nos, megtörtént a rejtélyes eset kivizsgálás a kolozsvári reptéren, és nem, nem sorozatgyilkosról van szó, aki – bőröndbe pakolva áldozatait – feladja a poggyászt egy-egy külföldi járatra. A magyarázat ennél sokkal nyilvánvalóbb: közeledik a karácsony!

Hogy ne keltsük mesterségesen a feszültséget, összefoglaljuk röviden a történteket: egy Kolozsvárról Liverpoolba tartó utast már elkapott az ünnepekre való készülődés heve, és előrelátóan, amikor vasárnap visszaindult Angliába, nagy mennyiségű fagyasztott sertéshúst gyömöszölt be a feladott poggyászába. Valószínű, hogy a lefagyasztás nem volt tökéletes, mert a repülés során a bőröndből elkezdett szivárogni a vér, amely 40 másik poggyászra is átkerült.

A repülőgép leszállása után a liverpooli reptér személyzete észlelte a problémát, és mind a 40 bőröndöt visszaküldte Kolozsvárra. Nem tudjuk hány bűnügyis rendőr állta körül a csomagokat, amikor elkezdték nyitogatni őket, de megnéztük volna az arckifejezésüket, amikor megtalálták a „karácsonyi féldisznót”.

A 40 utazó bőröndjét egy újabb járattal visszaküldték Liverpoolba.

Támogasd a Transtelexet!

Az erdélyi közösségnek saját, független lapja csak akkor lehet, ha azt az olvasótábora fenntartja. Támogass minket akár alkalmi jelleggel, ha pedig teheted, állíts be rendszeres támogatást!

Támogatom!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!