Véres bőröndöket küldtek vissza Kolozsvárra a liverpooli reptérről

2022. november 15. – 19:15

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A liverpooli repülőtér személyzete megdöbbent, amikor vért talált egy Kolozsvárról érkező repülőgép rakterében. A vér egy bőröndből szivároghatott ki, de már átáztatta több poggyásznak a tejét, ezért elég nehéz volt megállapítani, hogy melyik a gyanús csomag.

A Digi24 beszámolója szerint a liverpooli reptér illetékesei ekkor úgy döntöttek, hogy az összes poggyászt visszaküldik Kolozsvárra, vizsgálják ki itt, hogy mi a magyarázat a sok véres bőrönd kapcsán.

Nos, megtörtént a rejtélyes eset kivizsgálás a kolozsvári reptéren, és nem, nem sorozatgyilkosról van szó, aki – bőröndbe pakolva áldozatait – feladja a poggyászt egy-egy külföldi járatra. A magyarázat ennél sokkal nyilvánvalóbb: közeledik a karácsony!

Hogy ne keltsük mesterségesen a feszültséget, összefoglaljuk röviden a történteket: egy Kolozsvárról Liverpoolba tartó utast már elkapott az ünnepekre való készülődés heve, és előrelátóan, amikor vasárnap visszaindult Angliába, nagy mennyiségű fagyasztott sertéshúst gyömöszölt be a feladott poggyászába. Valószínű, hogy a lefagyasztás nem volt tökéletes, mert a repülés során a bőröndből elkezdett szivárogni a vér, amely 40 másik poggyászra is átkerült.

A repülőgép leszállása után a liverpooli reptér személyzete észlelte a problémát, és mind a 40 bőröndöt visszaküldte Kolozsvárra. Nem tudjuk hány bűnügyis rendőr állta körül a csomagokat, amikor elkezdték nyitogatni őket, de megnéztük volna az arckifejezésüket, amikor megtalálták a „karácsonyi féldisznót”.

A 40 utazó bőröndjét egy újabb járattal visszaküldték Liverpoolba.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!