A Fekete Péntek első négy órájában több mint a 214 millió lejt költöttek el a romániaiak online vásárlásra

2022. november 11. – 13:09

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A PayU Románia adatai szerint az idei Fekete Péntek első négy órájában több mint a 214 millió lejt költöttek el a romániaiak online vásárlásra, írja az Agerpres.

A tranzakciók száma elérte a 370 ezret, egyenkénti értékük átlaga pedig 570 lej volt.

A PayU Románia adatai szerint a legkeresettebb termékek az elektronikus és számítástechnikai cikkek voltak: a háztartási gépek, laptopok, televíziók és mobiltelefonok. Népszerűek voltak ezek mellett az italok, parfümök, testápolási termékek, játékok és a gyermekholmik is.

A Frames becslése szerint az idei Fekete Pénteken több mint 400 millió eurós bevételük lesz a kereskedőknek. Tavaly a romániaiak 350 millió eurót költöttek a Black Friday alkalmából.

Romániában idén a kiskereskedők többsége november 11-ére hirdetett nagyszabású árleszállítási akciót. A korábban startoló Flanco, Orange, Altex és a Media Galaxy több héten keresztül kínál kedvezményes árú termékeket.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!