Járőrkocsiban szexelt kollégájával a rendőr a mezőn – arra járt egy lesifotós

2022. október 25. – 14:59

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Éppen egy kiadós szexparti után kászálódott ki meztelenül a rendőrautóból egy Vaslui megyei rendőr, amikor elkattant az a fotó, amelyet aztán a felettesei is láttak, és végül kijutott a sajtóba is. Pedig a rend őre körültekintően egy félreeső mezei út mellé szervezte a pásztorórát kolléganőjével, és a végén a biztonság jóleső tudatával bújt elő, hogy felöltözzék. Ez lett a veszte, jobban mondva egy emelt nyugdíjjal járó boldog nyugdíjaskor kezdete, ugyanis felettesei szerint ez járt neki a szabálysértésért.

Az eléggé homályosra sikeredett fotó, amelyen azért jól kivehető egy meztelen férfiülep, eljutott a Vaslui megyei rendőrfelügyelőségre, ahol egy belső ankétot indítottak, hogy kiderítsék ki szexelt a szolgálati autóban. Az ügyre rövidesen pont is került, ugyanis amint a kör szűkülni kezdett, a képen látható rendőr előállt és férfiasan bevallotta tettét, nem próbálta félrevezetni a nyomozókat. Tudta, hogy előbb-utóbb amúgy is elkapják, mert bár az autó rendszámtáblája nem kivehető a fotón, a rendőrautón két antenna látható, és ilyen autók csak Murgeni körzetében vannak.

A fotó a nyár folyamán készült és eddig nem került a nyilvánosság elé, de azóta a férfi nyugdíjba vonult. Őszinteségéért ugyanis a rend őrének felajánlották a kényszernyugdíjazás lehetőségét. Szexpartnere ellen állítólag nem indítottak fegyelmi eljárást, továbbra is dolgozik. A lesifotós egyébként – írja a vremeanouă.ro – egy olyan férfi volt, aki ellen a rendőr korábban büntetőeljárás indítását kezdeményezte emberkereskedelem miatt.

.

Támogasd a Transtelexet!

Az erdélyi közösségnek saját, független lapja csak akkor lehet, ha azt az olvasótábora fenntartja. Támogass minket akár alkalmi jelleggel, ha pedig teheted, állíts be rendszeres támogatást!

Támogatom!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!