Orrműtéte miatt néhány hétig nem léphet pályára Simona Halep

2022. szeptember 13. – 10:14

Másolás

Vágólapra másolva

Több hétig nem lép pályára egy orrműtét miatt Simona Halep – írja az Agerpres. Ezt a volt világelső román teniszező a Twitteren jelentette be vasárnap.

„Mint azt néhányan már tudjátok, orrproblémáim voltak, különösen nyáron, amikor Washingtonban voltam. Nehezen kaptam levegőt, különösen éjszakánként. A problémára az egyetlen megoldás a műtét volt”

– írta Halep.

A teniszező közölte, hogy a szépészeti beavatkozással egybekötött operáció jól sikerült, de néhány hét pihenőre van szüksége, mielőtt újra pályára léphet.

Roland Garros 2018-as és Wimbledon 2019-es bajnoka a legutóbbi mérkőzését a US Openen játszotta az ukrán Daria Snigur ellen játszotta, akitől meglepetésre kikapott, így már az első fordulóban búcsúzni kényszerült az év utolsó Grand Slam-tornájától.

Adjuk össze, adjuk ki TGM kolozsvári esszéit!

2 millió forintot, vagy ennek megfelelő 26 000 lejt / 5330 eurót szeretnénk összegyűjteni, hogy kiadhassuk Tamás Gáspár Miklós Kolozsvári esszék című kötetét. Azoknak a támogatóknak, akik ehhez külön hozzájárulnak, a neve a könyvben is megjelenik majd támogatóként.

Támogatom!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!