Két hét után nyilvánosan bocsánatot kért a vlogger, aki azt mondta: „szerencsés vagyok, mert a feleségem úgy néz ki, mint egy kiskorú”

2022. július 26. – 18:23

Másolás

Vágólapra másolva

Két hét várakozás után nyilvánosan bocsánatot kért George Buhnici vlogger, tech-újságíró, aki azzal a Neversea fesztiválon készült nyilatkozatával került a hírekbe, amiben kijelentette, szerencsés vagyok, mert a feleségem úgy néz ki, mint egy kiskorú”. Buhnici egy YouTube-videóban kért bocsánatot mindenkitől, akit megsértett kijelentéseivel, amik szerinte valószínűleg abból a vágyból fakadtak, hogy „sokkolja és elborzassza a közönségét”.

A IERTAȚI-MĂ, DOAMNELOR! (Bocsássanak meg, hölgyeim!) címmel közzétett videóban a blogger a botrányos kijelentések lehetséges magyarázatai mellett arról is beszélt, hogy mit szándékozik tenni a jövőben.

„Igen, úgy beszéltem, mint egy kölyök, mint egy fiúcska a negyedből, akinek nincs esze, se élettapasztalata, mintha beszívtam volna vagy legalábbis részeg lennék. Sok ismerősöm meg is kérdezte, hogy nem álltam valamilyen szer hatása alatt. Nem, nem álltam, nincs ilyen kifogásom. Talán csak a fesztiválhangulat miatt voltam eufórikusan, különösen a sok, többnyire zárt térben töltött idő után. De ez nem mentség semmire” – kezdődik a bocsánatkérés.

„Nyilvánosan szeretnék bocsánatot kérni mindazoktól, akiket megbántottam, akiket akaratlanul, a józan eszemet elveszítve megbántottam a nyelvi, goromba és durva megnyilvánulásaimmal” – mondja nem sokkal később, majd azt is megjegyzi „drágán megfizetem és fizetek még mindig azért az epizódért, ami nagy vihart kavart az interneten és a médiában”. Buhnici csak arra utalt, hogy a kijelentései és az elmaradó bocsánatkérése miatt kihátrált mögüle a Román Kereskedelmi Bank (BCR), és megszakította vele a partnerséget.

Majd arról beszélt, hogy a következő időszakban újragondolja a prioritásait, és jobban összpontosít a családjára és azokra a dolgokra, amelyek iránt szenvedélyesen érdeklődik és jó benne: a fenntartható otthonok, a megújuló energia és technológia témáira. „Nem fogadok el olyan meghívásokat és ajánlatokat, amelyek egy rosszfiú, egy faragatlan és nőgyűlölő képét sugallják”.

Támogasd a Transtelexet!

Az erdélyi közösségnek saját, független lapja csak akkor lehet, ha azt az olvasótábora fenntartja. Támogass minket akár alkalmi jelleggel, ha pedig teheted, állíts be rendszeres támogatást!

Támogatom!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!