Román vlogger: „szerencsés vagyok, mert a feleségem úgy néz ki, mint egy kiskorú”

2022. július 18. – 17:28

Másolás

Vágólapra másolva

George Buhnici román vlogger kijelentései, amelyeket egy interjú során tett, melyben feleségét egy „kiskorú lányhoz” hasonlította, kiütötte a biztosítékot női követőinek nagy részénél – írja a Digi24. A tech-újságírót a Neversea tengerparti fesztivál során kérték fel egy tévés interjúra, ebben került sor az említett kijelentésre, ugyanakkor pedig Buhnici a nők sziluettjeit is kritizálta, mondván, hogy nem azért megy a tengerpartra, hogy elhízott, cellulitiszes testeket lásson.

A kijelentései nyomán keletkezett felháborodás következtében Buhnici kénytelen volt magyarázkodni, és árnyalni mondanivalóját: válaszlevelet tett közzé személyes blogján, amelyben megpróbálta igazolni állításait, és cáfolta, hogy célja megalázó, szexista, a nőket tárgyiasító megjegyzéseit bántó szándék vezette volna vagy feleségét minősítő megjegyzése pedofil hajlamról árulkodna. A tech-újságíró magyarázkodása is azonban felemásra sikerült, és bármit posztol azóta közösségi oldalain, minden bejegyzése alatt felháborodott kommentelők teszik szóvá az interjúban elhangzott kijelentéseit.

Buhnici azzal indítja válaszlevelét, hogy elismeri „a pedofília bűncselekmény, az elhízás pedig közegészségügyi probléma. Egy gyönyörű nő szerencsés férje vagyok, akivel 2007 óta élek együtt. Ami engem illet, a nők szeretik, ha csodálják, tisztelik őket, ha virágot és bókokat kapnak. Azt mondani egy nőnek, hogy fiatalabbnak néz ki a koránál a személyi igazolványán, a legtöbb nő ezt akarja, különösen 30 körül. A feleségem esetében ez meg is látszik. Az ő érdeme, hogy vigyáz magára” – írta Buhnici.

A vlogger szerint a felháborodott kommentelők teljesen félreértelmezték kijelentését, mert szó sincs arról, hogy ő pedofíliára buzdítana vagy nőgyűlölő volna. „Nem ez az első alkalom, hogy megdicsértem a feleségemet, amiért fiatalabbnak tűnik. Folyamatosan ezt csinálom, körülbelül három évvel ezelőtt is ezt tettem egy Instagram-posztban, amikor azt mondtam, hogy kiskorúnak néz ki. Ez nyilvánvalóan egy metafora volt. Ha egy humorista mondja, akkor az humor? Ha kimondom, miért lesz belőle bármi más, mint egy vicc, még ha rossz vicc is? Aki ismer engem, az tudja, hogy milyen a kapcsolatom a feleségemmel, és hogy nem bátorítom a pedofíliát” – nyilatkozta Buhnici.

Összegzésképpen a vlogger kijelentette, hogy „ a pedofília elfogadhatatlan, bűncselekmény, és büntetni kell! Szeretem a feleségemet, és mindenkit arra biztatok, hogy vigyázzon az egészségére. Nem fogom abbahagyni, hogy elmondjam a véleményemet, de sokkal jobban megválogatom, hogy hol mit beszélek. Gondosabban fogom megválasztani a szavaimat” – írta Buhnici.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!