A Grace klinika szívtiprója lett idén a világ legszexibb pasija

2023. november 8. – 12:06

A Grace klinika szívtiprója lett idén a világ legszexibb pasija
Patrick Dempsey most már hivatalosan is nagyon szexi – Fotó: Maria Moratti / Getty Images

Másolás

Vágólapra másolva

Úgy tűnik, a lehető legjobb érzékkel vágtam bele múlt héten hirtelen felindulásból (majdnem húsz év késéssel) a Grace klinika ledarálásába, így most éppen nagyon tisztában vagyok azzal, hogy kicsoda Patrick Dempsey, és miért is lehet ő a világ legszexibb pasija.

Merthogy az – így határoztak 2023-ban a People magazin mindentudó döntnökei, akik minden évben kiválasztják, ki kerüljön az ünnepi kiadás címlapjára, mint a világ legőrületesebben szívdöglesztőbb férfije. Tavaly egyébként Chris Evanst érte a megtiszteltetés, előtte pedig Paul Ruddot.

Az 57 éves Dempsey-t a legtöbben a Grace klinika Derek Sheperd doktoraként ismerhették meg, a kétezres években ő volt az egyik ügyeletes romkom-hős, számos romantikus filmben és sorozatban kapott szerepet. Ő játszotta például a romantikus kapcsolatokból kiábrándult, aztán a mesevilágból New Yorkba csöppenő hercegnő (Amy Adams) oldalán a szerelemre mégis rátaláló válóperes ügyvédet, Robertet a Bűbájban, és ő szeretett bele a legjobb barátjába a Boldogító talánban. Na, szóval a lényeg: abszolút minden erejével megágyazott a világ legszexibb pasija címnek.

Ezzel egyébként ő is tisztában van, Jimmy Kimmel műsorában viccelődött is egy sort azzal, hogy évekig majdnem ő lett a világ legszexibb pasija, aztán mégsem – olyannyira, hogy a People magazin többször is a címlapra tette a képét a világ aktuálisan legszexibb pasijának portréja mellett. Sőt, amikor 2010-ben Ryan Reynolds kapta meg a címet, Dempsey egy tévéműsort is megtrollkodott.

„Soha ne adjuk fel az álmainkat” – mondta, és hozzátette, hogy a családja se hitte el neki, amikor közölte velük, hogy idén most már tényleg őt választották meg a legszexibbnek.

Dempsey egyébként már elég régóta foglalt, 1999-ben vette el a sminkesként dolgozó barátnőjét, Jilliant, három gyerekük született. A lányuk, Talula 21 éves, az ikerfiaik, Sullivan és Darby 16 évesek.

Legközelebb a Ferrari című filmben lehet majd jól megbámulni, amit decemberben mutatnak be a mozikban, és amiben Dempsey alakítja Piero Taruffi olasz autóversenyzőt.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!