Vajon megtöri a leopauzát DiCaprio új barátnője?

2023. szeptember 24. – 15:07

Vajon megtöri a leopauzát DiCaprio új barátnője?
Vittoria Ceretti az idei milánói divathéten szeptember 22-én – Fotó: Alessandro Bremec / NurPhoto / AFP

Másolás

Vágólapra másolva

Egy évvel az után, hogy szakított a huszonöt éves Camila Morrone-nal, úgy tűnik, hogy a negyvennyolc éves Leonardo DiCapriónak új barátnője lett: az olasz modell, Vittoria Ceretti, aki történetesen már most huszonöt éves.

A Page Six információ szerint miután a színész szakított Morrone-nal, és összeszűrte a levet kis ideig Gigi Hadiddal, most komolyan elkezdett járni Cerettivel, akivel csókolózott Ibizán, fagyizott Santa Barbarában, bulizott Londonban, és divatbemutatózott Milánóban is.

Ez eddig mind nem lenne annyira érdekes, ha nem létezne az a fogalom, amit a legegyszerűbb a címben emlegetett leopauzának hívni: ha Leonardo DiCaprio egyik barátnője eléri a huszonöt éves életkort, a színész szakít vele. Volt, hogy hamarabb történt meg, amikor a nő huszonhárom volt, de például Bar Refaeli és Morrone esetében is több év együttlét után húzta meg a vonalat.

Arra is volt már példa, hogy valaki olyannal jön össze, aki már huszonöt éves, ebben az esetben – Kelly Rohrbach-hal – még ugyanabban az évben szétmentek.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!