Négykézláb másznak az emberek, kipörögnek az autók, olyan jeges az út Seattle-ben az ítéletidő miatt

2022. december 25. – 12:27

Másolás

Vágólapra másolva

Az Amerikát sújtó téli viharok és sarkvidéki hideg miatt az országban több ezer repülőjáratot töröltek, a Nagy-tavak vidékén komolyabb havazásra készültek még szombaton, a meteorológusok pedig bombaciklonról (ennél a légnyomás hirtelen változása miatt a hőmérséklet viharos körülmények mellett nagyon gyorsan zuhan) beszélnek.

Az egyik legjobban érintett város többek között Seattle, ahol napok óta jégpályává változtak az utak. A jeges Seattle videói a TikTokot is ellepték, ugyanis valóban egyszerre szomorú és szórakoztató dolog látni, ahogy emberek bénáznak a jeges városban.

A videók tapasztalatai alapján nem nagyon lehet a napokban például autózni Seattle-ben, ahogy kihívás a kutyasétáltatás is most. Aki azt hinné, akkor legalább jéghokizni lehet az utcán, az is valószínűleg téved. A seattle-i jegekről itt egy összefoglaló videó is:

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!