Chris Evans a világ legszexibb pasija 2022-ben: Anyukám nagyon boldog lesz

2022. november 8. – 14:27

Másolás

Vágólapra másolva

Idén se marad a világ legszexibb pasi nélkül, a People magazin ugyanis jó szokásához híven 2022-ben is kiválasztotta, ki viselheti a megtisztelő címet: Chris Evans, akit a nagyközönség leginkább úgy ismer, Amerika Kapitány.

„Anyukám nagyon boldog lesz. Mindenre büszke, amit csinálok, de ezzel aztán tényleg dicsekedhet majd” – nyilatkozta a 41 éves színész a People magazinnak.

A magazin úgy tűnik nem nagyon tud elszakadni a Marvel szuperhősök univerzumától, tavaly ugyanis a Hangyát megformáló Paul Rudd volt a világ legszexibb férfije a People szerint, 2014-ben pedig Chris Hemsworth, azaz Thor.

Evans első filmszerepeit a 2000-es évek elején kapta, majd 2005-ben és 2007-ben két filmben is már szuperhőst alakított; ő volt Johnny Storm, vagyis a Fantasztikus Négyes Fáklyája, de az igazi nagy áttörést az hozta neki, amikor magára öltötte Amerika kapitány sávos-csillagos jelmezét. Csaknem egy évtizeden át, 10 filmben alakította ő a karaktert, melynek a Bosszúállók: Végjátékban mondott búcsút. Nem maradt azért munka nélkül, idén ő adta Buzz Lightyear hangját a Pixar Lightyear című filmjében, szerepelt a Netflix-féle Szürke emberben, és három új filmet is forgatott, köztük a 2023-as Ghosted című filmet az AppleTV+ számára.

A jövőjével kapcsolatban azt mondta, szeretne megházasodni és családot alapítani. Erre szerinte azért is készen áll, mert végre eljutott arra a pontra a karrierjében, hogy nem kell nyomnia a „padlógázt”, megengedheti magának, hogy válogasson a munkák között, és ne egy bőröndből éljen hónapokon keresztül.

Támogasd a Transtelexet!

Az erdélyi közösségnek saját, független lapja csak akkor lehet, ha azt az olvasótábora fenntartja. Támogass minket akár alkalmi jelleggel, ha pedig teheted, állíts be rendszeres támogatást!

Támogatom!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!