Nem áll jól a gumicukros péniszforma az AfD logójának

2022. szeptember 15. – 15:03

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A szélsőjobboldali német AfD párt a választóknak akart osztogatni kis zacskó gumicukrot. A párt terve az volt, hogy a logójukat mintázó édességet rejtenek majd a választási zacskók, amit az október 9-i alsószászországi választási kampányukban terveztek szétosztogatni, írja az Rtl.hu.

A végeredmény azonban nem éppen az lett, mint amire számítottak. A „van alternatíva, csak választani kell” feliratú zacskókban logó formája ugyanis inkább minipéniszekre hasonlít. A párt logója ugyanis az AfD felirat alatti felfelé ívelő-kunkorodó piros nyíl, ami gumicukorba formázva már nem adja ki annyira az ábrázolni kívánt lendületet.

Az édességekről Anna-Katrin Müller, a Der Spiegel című német lap szerkesztője osztott meg képet a Twitter-oldalán. Elmondása szerint az AfD egyik tagja küldte le neki a péniszgumicukrokról készült fotót, amit feltehetően nem fognak majd osztogatni a választóknak.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!