Nem áll jól a gumicukros péniszforma az AfD logójának

2022. szeptember 15. – 15:03

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A szélsőjobboldali német AfD párt a választóknak akart osztogatni kis zacskó gumicukrot. A párt terve az volt, hogy a logójukat mintázó édességet rejtenek majd a választási zacskók, amit az október 9-i alsószászországi választási kampányukban terveztek szétosztogatni, írja az Rtl.hu.

A végeredmény azonban nem éppen az lett, mint amire számítottak. A „van alternatíva, csak választani kell” feliratú zacskókban logó formája ugyanis inkább minipéniszekre hasonlít. A párt logója ugyanis az AfD felirat alatti felfelé ívelő-kunkorodó piros nyíl, ami gumicukorba formázva már nem adja ki annyira az ábrázolni kívánt lendületet.

Az édességekről Anna-Katrin Müller, a Der Spiegel című német lap szerkesztője osztott meg képet a Twitter-oldalán. Elmondása szerint az AfD egyik tagja küldte le neki a péniszgumicukrokról készült fotót, amit feltehetően nem fognak majd osztogatni a választóknak.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!