Még a tapasztalt repülőgép-szpottolókat is meglepte a WizzAir egyik járatának landolása

2022. augusztus 6. – 13:49

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Nem új keletű dolog, hogy egy-egy sziget leszállópályája népszerű turista célpont lesz. Itt a landolások közvetlenül a strand mellett vannak, amit túlzás nélkül testközelből élhetünk át, a fejünk fölött pár méterrel szállnak el a landolni készülő repülőgépek. A görög Skiathos sziget évek óta fő turista célpont: itt forgatták a Mamma Mia! filmek egy részét, illetve az alacsonyan landoló gépek is vonzzák a nyaralókat.

A Wizz Air egyik pénteki, Airbus A321neo típusú gépe a megszokottnál alacsonyabban érkezett, egy görög videós felvette az esetet – szúrta ki az Airportal. Ez a gép ugyanis olyan alacsonyan repült, hogy szó szerint majdnem súrolta a turisták fejét.

Ha nem hiszi, nézze meg a saját szemével:

A karibi térség is híres az ehhez hasonló leszállópályákról. A Szent Márton-sziget holland részén, Sint Maarten-on található a Princess Juliana nemzetközi repülőtér, ahol mindössze 35 méter magasan repülnek el a strandon tartózkodók felett.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!