Még a tapasztalt repülőgép-szpottolókat is meglepte a WizzAir egyik járatának landolása

2022. augusztus 6. – 13:49

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Nem új keletű dolog, hogy egy-egy sziget leszállópályája népszerű turista célpont lesz. Itt a landolások közvetlenül a strand mellett vannak, amit túlzás nélkül testközelből élhetünk át, a fejünk fölött pár méterrel szállnak el a landolni készülő repülőgépek. A görög Skiathos sziget évek óta fő turista célpont: itt forgatták a Mamma Mia! filmek egy részét, illetve az alacsonyan landoló gépek is vonzzák a nyaralókat.

A Wizz Air egyik pénteki, Airbus A321neo típusú gépe a megszokottnál alacsonyabban érkezett, egy görög videós felvette az esetet – szúrta ki az Airportal. Ez a gép ugyanis olyan alacsonyan repült, hogy szó szerint majdnem súrolta a turisták fejét.

Ha nem hiszi, nézze meg a saját szemével:

A karibi térség is híres az ehhez hasonló leszállópályákról. A Szent Márton-sziget holland részén, Sint Maarten-on található a Princess Juliana nemzetközi repülőtér, ahol mindössze 35 méter magasan repülnek el a strandon tartózkodók felett.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!