Az egyik billegő körzetben induló Navracsics Tibor is leadta szavazatát

2022. április 3. – 11:58

Másolás

Vágólapra másolva

„Én már szavaztam, legyünk ott minél többen! Hajrá Magyarország!” – írta Facebook-oldalán Navracsics Tibor, a Fidesz-KDNP képviselőjelöltje.

Ahogy arról korábban írtunk, Navracsicsnak nem lesz egyszerű dolga, ugyanis az egyik billegő körzetben indul, ellenfele az a Rig Lajos lesz, aki 2015-ben egyszer már legyőzte a Fideszt a tapolcai választókerületben tartott időközi választáson.

Három évvel később visszaszerezte a körzetet a Fidesz Fenyvesi Zoltán (46,91 százalék) győzelmével, most azonban ő maga ismerte el egy januári sajtótájékoztatón, hogy neki kevesebb esélye lenne az összefogott ellenzéki jelölttel szemben, mint Navracsicsnak.

Az elmúlt időszakban a miniszterelnök mellett Szijjártó Péter és Gulyás Gergely is bevetette magát a tapolcai központú választókerületben. Hogy mindez mire lesz elég, egy hét múlva kiderül.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!