Megvertek egy 82 éves ellenzéki aktivistát Óbudán

2022. április 3. – 18:45

Másolás

Vágólapra másolva

Megütöttek, majd miután földre esett, megrugdostak egy szórólapot osztogató ellenzéki aktivistát Óbudán, a Vihar utca-Raktár utca sarkán lévő CBA előtt. A 82 éves férfi az Egységben Magyarországért pártszövetség kabátját viselte és az ő szórólapjaikat osztogatta a járókelőknek, amikor az üzletből kilépett egy pár, akik rátámadtak.

Először kitépték a kezéből a szórólapokat, megütötték, majd amikor a földre esett, belerúgtak. A 82 éves férfi bejelentést tett, most is a rendőrségen van kihallgatáson. A támadók indoka az volt, hogy kampánycsendben nem szabad szórólapozni, de mivel a CBA nincs egyik szavazókör 150 méteres körzetében sem, így ez nem állja meg a helyét.

A rendőrség lapunknak arról tájékoztatott, hogy a férfi saját elmondása szerint nem sérült meg; a BRFK III. Kerületi Rendőrkapitányság garázdaság vétség gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indított eljárást.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!