Komoly külsőségek között várja az eredményt a Mi Hazánk

2022. április 3. – 19:17

Másolás

Vágólapra másolva

Derűsen várakozó a hangulat a BAH-csomópont melletti Budapest Kongresszusi Központban, aminek földszinti termeiben a Mi Hazánk Mozgalom tartja választási eredményváróját.

Fotó: Tenczer Gábor / Telex
Fotó: Tenczer Gábor / Telex

A párt vezetői nagyon bízhatnak a sikerben, azaz a parlamenti bejutásban, mert a díszletek nyugodtan grandiózusnak is nevezhetők. Belépéskor eligazítanak: az előtér után menza méretű fogyasztóhelyiség, hosszú asztalokkal, glédában álló üdítős üvegekkel, kávésarokkal, sonkás minibucik, sajtos-magos és édes sütemények garmadájával. (A sajtos rudacska ráadásul friss helyszíni tesztünk alapján.) Az étkező mögött nagy sajtóterem, kéttucatnyi újságíróval, hat felállított kameraállvánnyal, megvilágított dobogóval.

Fotó: Tenczer Gábor / Telex Fotó: Tenczer Gábor / Telex
Fotó: Tenczer Gábor / Telex

Mint megtudtuk, a párt elnöke, Toroczkai László csak 11 körül értékel majd, az eredmények befutása után, de a folyosón már feltűnt Dúró Dóra és Novák Előd is, rendkívül mosolygós hangulatban. Az első sajtótájékoztatót fél 8-ra hirdették meg.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!