Bányai Gábor rögtön balosozni kezdett, amikor a delegáltak nem engedtek választókat okmányok nélkül szavazni

2022. április 3. – 12:59

Másolás

Vágólapra másolva

„Mindenkit kérek, vigye magával a személyes okmányait❗️ Jelzések alapján sokaknál meghiúsult a szavazás, mert a balos delegáltak nem engedték szavazni, aki nem tudta bemutatni. Ne ezen múljon a ország sorsa❗️” – írta Bányai Gábor, Bács-Kiskun megye 5. sz. választókerületének képviselője a Facebookon. Bányai úgy kezdett rögtön baloldalizni, hogy egyébként a választásról szóló hivatalos dokumentumban is szerepel: aki szavazatot szeretne leadni, fel kell mutassa az alábbi érvényes igazolványokat (ez most annyira nem nehéz, mert a veszélyhelyzet ideje alatt lejárt okmányokat is elfogadják még):

Fotó: Telex
Fotó: Telex

(Facebook)

Frissítés 2022.04.03 13:17-kor:

Bányai Gábor később ezt a bejegyzést törölte, és helyette közzétett egy másikat, amiben már nem baloldalizott, csak azt írta, hogy „aki még nem volt szavazni, attól azt kérem, ne felejtse magával vinni a személyi igazolványát ÉS a lakcímkártyáját❗️
Aki már volt, annak köszönöm, hogy élt demokratikus jogával.” (Facebook)

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!