Elindult a Tinder prémium csomagja, potom 500 dollárba kerül havonta

2023. december 20. – 13:26

Másolás

Vágólapra másolva

Már április elején jöttek hírek arról, hogy a Tinder egy olyan prémium csomagon dolgozik, amiért havonta 499 dollárt (176 ezer forintot) kell fizetniük a felhasználóknak. Eleinte Vault fantázianévre hallgatott, de végül Select lett a neve, és decembertől már működik is.

Mark van Ryswyk, a Tinder termékigazgatója elmondta a bevezetés előtt, hogy széles körben tesztelték, és kíváncsiak voltak arra, hogy az alkalmazás leghűségesebb felhasználóinak mi a véleménye erről, különösen a Z generációnak.

A legaktívabb felhasználók a havi díjért cserébe olyan lehetőséget kapnak, hogy olyanoknak is üzenhetnek majd, akikkel korábban nem választották ki kölcsönösen egymást.

Mivel ez a funkció évi ötezer dollárba kerül kedvezményesen, nem váltott ki osztatlan lelkesedést, a felhasználók nem értették, miért éri meg egy exkluzivitást jelentő Select jelvényt kapni. Arról nem is beszélve, hogy meglehetősen soknak gondolják ezt az árat az ellentmondásos szolgáltatásért.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!