Csobot Adélék nyerték a Dancing with the stars 3. évadát

2022. november 27. – 00:14

Másolás

Vágólapra másolva

A várakozásoknak megfelelően a mezőnyt szinte végig toronymagasan túlteljesítő Csobot Adél-Hegyes Bertalan párost hozták ki győztesként a nézők a TV2 Dancing with the stars c. műsorának harmadik évadában szombaton este. „Nem találok szavakat, és még soha nem nyertem semmit” – mondta záróbeszédében az énekesnő, aki megköszönte a férjének, Istenes Bencének és a fiainak is, hogy támogatták a műsor során, de köszönetet mondott a stylistnak, a zenekarnak, a műsorvezetőknek, Stohl Andrásnak és Lékai-Kiss Ramónának, illetve a partnerének, Hegyes Bertalannak.

„Nagyon remélem, hogy ez egy életre szóló barátság lesz (…), és olyan dolgokat hoztál ki belőlem, amit lehet, hogy más nem is tudott volna. Ez volt életem egyik legfantasztikusabb kalandja, köszönöm a nézőknek, nagyon hálásak vagyunk” – mondta még Csobot, aki a műsorban nem először táncolt, gyerekként is ismerkedett már ezzel. Bereczki Zoltán a műsor folyamán egyébként azt mondta az énekesnőnek, hogy a műsor során nyújtott teljesítménye alapján egyértelműen táncos énekesnőként kellene dolgoznia, musicalekben pl.

Fotó: Csobot Adél és Hegyes Bertalan / TV2
Fotó: Csobot Adél és Hegyes Bertalan / TV2

A döntőbe három pár érkezett az ez első adásban indult tízből, majd menetközben, két tánc után kiesett az exatlonos Pap Dorci és táncpartnere. Pap Dorci egyébként a műsorban azt mondta, gyerekkorában elég falábú volt, úgyhogy szülei meg is kérdezték, amikor elvállalta, hogy jól meggondolta-e. Csoboték a műugró Somhegyi Krisztiánt és partnerét, Tóth Katicát győzték le a tangóval, a charlestonnal és a jive-val. Tóth Katica és Somhegyi Krisztián jive-ot, sambát és hip-hopot táncolt, és bár alulmaradtak, azt Somhegyitől nem lehet elvenni, hogy az első adáshoz képest rengeteget fejlődött, így az sem lett volna meglepő, ha őket szavazzák meg győztesnek.

Fotó: Somhegyi Krisztián és Tóth Katica / TV2
Fotó: Somhegyi Krisztián és Tóth Katica / TV2

Fellépett a fináléban (videó itt) az előző széria győztese, az egykori x-faktoros Tóth Andi is, akinek neve az utóbbi hetekben elég gyakran megfordult a bulvársajtóban, miután többen azt feltételezték: ő lehet az az énekesnő, akit bedrogozva szállíthattak kórházba. Ezt mind Tóth Andi, mind menedzsere cáfolták.

Fotó: Tóth Andi és Andrei Mangra / TV2
Fotó: Tóth Andi és Andrei Mangra / TV2

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!