Takarékos Black Friday ajánlatok az OTP Banknál (X)

2022. november 11. – 11:34

Takarékos Black Friday ajánlatok az OTP Banknál (X)
Fotó: ArtistGNDphotography / iStock

Másolás

Vágólapra másolva

Magánszemélyeknek és vállalkozóknak is visszautasíthatatlan ajánlatokkal készült az OTP Bank.

Black Friday 9,75%-os éves kamattal a lej alapú betétekre

Használja ki az ősz egyik legjobb ajánlatát, nyisson bankbetétet 9,75%-os éves kamat mellett az OTP Banknál 2022. november 11. és 13. között. Az ajánlat csak új ügyfelek esetében, és a 3 vagy 6 hónapra lekötött lej alapú betéteknél érvényes az első 500 ügyfél részére. Foglalja le az 500 hely egyikét, és az alábbi előnyökben részesül:

  • Éves kamat: 9,75%;
  • 3 vagy 6 hónapra nyithat betétet;
  • Automatikus meghosszabbítással (a lejárattal kezdődően a betét lekötését meghosszabbítjuk a bank ajánlatában szereplő éves kamattal);
  • Nulla költség a betét nyitása, megszüntetése és a készpénzfelvétel esetén (csak azoknak a készpénzfelvételeknek az esetében, amelyeket a betét lejáratának napján eszközöl.

Az ajánlat a 18. életévét betöltött román állampolgároknak, vagy ideiglenes személyi számmal rendelkező személyeknek szól, akik 2022. november 2. előtt nem rendelkezett folyószámlával az OTP Banknál.

Foglalja le az 500 hely egyikét itt!

ZERO Friday vállalkozóknak

Folyamatosan a jó lehetőségeket keresi? Az OTP Bank a korábbi évekhez hasonlóan az idei fekete péntekre a vállalkozóknak is kihagyhatatlan ajánlattal készült. Igényelje a bank által kínált számlacsomagot 2022. november 11. és 2022. november 25. között a ZERO Friday vállalkozóknak kampány keretében, és élethosszig tartó költségmentességben részesül az OTP Bank Romániával létesített üzleti kapcsolat teljes időtartama alatt a következő előnyök mellett:

  • Ingyenes folyószámla – korlátlan számban, a devizától függetlenül;
  • Korlátlan számú ingyenes lej alapú bankközi kifizetés az OTPdirekt internetbankon és SmartBank alkalmazáson keresztül;
  • Ingyenes internetbank előfizetés – egy felhasználó részére;
  • Lej alapú Visa Business betéti kártya – ingyenes kibocsátás és kezelés;
  • 1 POS/E-Commerce/soft POS terminál, amelyre forgalomtól függetlenül, a végrehajtott tranzakciók feldolgozásáért 0,70% a jutalék.

Az élethosszig költségmentességet kínáló ZERO Friday Vállalkozóknak kampány 2022. november 25-ig érvényes, és minden jogi személynek szól, forgalomtól és vállalkozási formától függetlenül.

Számlacsomag igénylése itt!

Részletes tájékoztatást a www.otpbank.ro honlapon talál, vagy betérhet az Önhöz legközelebbi OTP bankfiókba.

Ez a cikk egy fizetett promóció, úgynevezett PR-cikk, megrendelője az OTP Bank Románia.

Támogasd a Transtelexet!

Az erdélyi közösségnek saját, független lapja csak akkor lehet, ha azt az olvasótábora fenntartja. Támogass minket akár alkalmi jelleggel, ha pedig teheted, állíts be rendszeres támogatást!

Támogatom!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!