Hamarosan indul az Erdélyi Vállalkozói Iskola harmadik kiadása, ezúttal haladó vállalkozóknak

2023. március 24. – 12:01

Másolás

Vágólapra másolva

Ezúttal haladó vállalkozóknak indít képzést a Romániai Magyar Közgazdász Társaság (RMKT), a Hargita Business Center (HBC) vállalkozói inkubátorház és a Műhely – L’atelier Egyesület – áll az RMKT közleményében.

A két évvel ezelőtt alapított Erdélyi Vállalkozói Iskola képzéssorozat 2023-as kiadásában a közlemény szerint megpróbálnak egy kicsit többet és mást adni, mint az eddig megszokott program során.

„Az EVI eddig fiatal, kezdő vállalkozóknak szólt, a kiválasztott vállalkozókat a tudatos vállalkozás útján indította el. A harmadik évfolyam már tapasztaltabb vállalkozóknak, magasabb szintű képzést nyújt, amelynek keretében a résztvevők kiváló trénerek segítségével fejleszthetik vezetői kompetenciáikat, tárgyalástechnikájukat, vállalkozásuk versenyképességét, valamint betekintést nyerhetnek innovatív vállalkozások működésébe. Emellett a programsorozat kiváló networking lehetőséget is biztosít” – írják a szervezők.

A képzés négy hétvégéből áll:

  • az első alkalmat Csíkszeredában szervezik, ahol a résztvevők a Kemény Dénes Vezetői Akadémia trénereivel a leadership kérdéseit járják körbe;
  • a második hétvégén Budapesten a legizgalmasabb magyar startupokkal és techcégekkel ismerkedhetnek meg;
  • a harmadik hétvége Bukarestben lesz megtartva, a hétvége témája a versenyképesség, itt a fővárosi üzleti környezetben sikeresen működő vállalkozók osztják meg a tapasztalataikat;
  • a negyedik képzéshétvégét Székelyudvarhelyen tartják, ahol a résztvevők a Magyar Protokollosok Egyesületének a trénerétől üzleti protokollt tanulhatnak, és egy tárgyalástechnika modullal zárják majd a képzéssorozatot.

Ez EVI+ képzéssorozatra március 27-éig lehet jelentkezni a rendezvény honlapján. Ugyanitt megtalálható a programmal kapcsolatos minden lényeges információ.

Támogasd a Transtelexet!

Az erdélyi közösségnek saját, független lapja csak akkor lehet, ha azt az olvasótábora fenntartja. Támogass minket akár alkalmi jelleggel, ha pedig teheted, állíts be rendszeres támogatást!

Támogatom!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!