Minden chișinăui járatát törli a Wizz Air

2023. február 27. – 18:31

Másolás

Vágólapra másolva

Minden Chișinăuba tartó és onnan induló járatát törli március 14-től a Wizz Air légitársaság. Döntésüket a „Moldovai Köztársaságban zajló fejlemények és az ország légterét fenyegető kockázatokkal” indokolták, írja a társaság közleményére hivatkozva a Hotnews portál.

A Wizz Air kompenzálásként új útvonal bevezetését tervezi Iași és Berlin között, de bővítenék a járatok gyakoriságát Barcelonába, Milánóba, Bolognába, Rómába, Dortmunba, Lárnakába és Trevisóba. A légitársaság ugyanakkor azt is közölte: minden más alternatíva nélkül törlik a Chișinău – Budapest és Chișinău – Prága járatokat.

Az utasokat a légitársaság e-mailen keresztül értesíti, a március 14-e utáni járatokra foglalt jegyekért cserébe egy másik járatra ingyenes foglalást, vagy a jegyek visszatérítését felkínálva, ugyanakkor az érintettek a jegy értékének 120%-át egy másik repülőjegyre is elkölthetik.

Támogasd a Transtelexet!

Az erdélyi közösségnek saját, független lapja csak akkor lehet, ha azt az olvasótábora fenntartja. Támogass minket akár alkalmi jelleggel, ha pedig teheted, állíts be rendszeres támogatást!

Támogatom!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!