Szerdától jelentkezhetnek a cégek a régóta várt digitalizációs pályázatra

2023. február 15. – 14:41

Másolás

Vágólapra másolva

A mikro-, kis- és középvállalkozások szerdától jelentkezhetnek az ország jelenleg futó legnagyobb digitalizációs pályázatára, amellyel legfennebb 100 ezer eurós támogatást szerezhetnek tevékenységük hatékonyabbá tételére.

Az Európai Beruházások és Projektek Minisztériuma által kiírt pályázat alapján elnyerhető támogatásból szoftverlicenszeket, adatfelhő-szolgáltatásokat, mesterséges intelligenciával ellátott rendszereket lehet vásárolni, emellett automatizálásra és robotizálásra, internet bevezetésére, weboldalak létrehozására, munkatársak képzésére, illetve tanácsadásra és elemzésre lehet költeni az elnyert összegeket.

A pályázatra a vállalatok február 15. és június 30. között jelentkezhetnek a proiecte.pnrr.gov.ro platformon. A pályázati kiírás részletesen elolvasható a minisztérium oldalán.

A projektet a közös európai helyreállítási alapból finanszírozzák, és Románia helyreállítási tervének részeként valósítják meg.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!